Четвер, 02.05.2024, 19:24
Вітаю Вас Гість | RSS

"ЗСУВ - Здоровий Спорт Українських Вулиць" м.Суми

Головна » 2011 » Листопад » 28 » Тверезість дає людині колосальні переваги у житті.
20:29
Тверезість дає людині колосальні переваги у житті.
Тверезість дає людині колосальні переваги у житті. 

Тверезий, вільний від впливу будь-яких наркотичних отрут людський організм має неперевершені можливості самовідновлення, саморегуляції і самозахисту, у нього достатньо сил протистояти несприятливим екологічним чинникам. Тверезість забезпечує організму можливість надовго зберегти свою природну молодість і силу. При цьому безперешкодно розвиваються інтелект і творча уява, легко набуваються нові знання і досвід.

Тверезість — це ясна свідомість. Недарма в народі вищою похвалою є епітет «тверезий»: тверезе рішення, тверезий розум тощо.

Свідома тверезість зміцнює волю і розвиває особистість людини: вона почувається впевнено, оскільки вміє відстояти свою незалежність, відмовившись від спиртного, сигарети або нелегальних наркотиків. Вона завжди чинить так, як потрібно і хочеться їй, а не компанії, що п'є та палить.

Тверезі методи відпочинку укріплюють людину, відновлюють фізичні сили і наповнюють її творчою енергією, тоді як хімічні послаблюють волю, позбавляють людину можливості самовдосконалення і творчого пошуку, роблять її психологічним інвалідом.

Тверезість дозволяє людині максимально реалізувати свої можливості у професійній діяльності, досягти взаєморозуміння у спілкуванні з іншими людьми, знайти тепло сімейного щастя, осягнути вершини мистецтва виховання дітей, що так необхідне кожному сім'янинові. Тільки повна тверезість відкриває шлях до моральної досконалості, оскільки ніколи не дозволяє наркотикам заглушати голос совісті.

Свідома, невимушена тверезість дає людині набагато більше, ніж це можна виразити словами. Варто лише спробувати — і коли розум зуміє подолати останні ознаки симпатії до алкогольного самокатування (наявність якої у багатьох людей важко пояснити), ви самі це відчуєте.

Відродження всенародної свідомої тверезості, безперечно, змінить життя суспільства на краще, різко підвищить добробут населення.

Майбутнє — за тверезими людьми!
Категорія: Статті за ЗСЖ | Переглядів: 716 | Додав: elegant | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Категорії розділу
ЗСУВ [7]
Статті за ЗСЖ [8]
Інше [6]
Авторизація
Допомгти нам
Якщо ви хочете фінансово допомогти організації, то ось перелік WM-гаманців:

WMZ - Z315235042415
WMU - U391324502878
WMR - R139153297515
Відео
Архів записів
Наше опитування
Чи прийняли б ви участь у турнірі з міні-футболу?
Всього відповідей: 22
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЗСУВ © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz